Houten Lamellen

Met houten lamellen creëert u een sfeervolle ambiance in en om uw huis en tuin. De houten Western Red Cedar lamellen zijn bestand tegen weer en wind en hebben een prachtig strak design. De houten draaibare of vaste  lamellen zijn te monteren in een evt op maat gemaakt aluminium frame.  Doordat we meerdere modules binnen een constructie kunnen monteren, kunnen we uw houten lamellen overkapping leveren in elke gewenste maat.

Stijlvolle Zonwering

Houten lamellen vormen een schitterende, stijlvolle warme uitstraling. Adlux levert duurzame houten Red Cedar  lamellen in 2 verschillende afmetingen.

Daar we beschikken over jaren lange ervaring (11) en alles in eigen beheer houden is strak maatwerk, goede en nette montage voor ons geen enkel probleem.

De houten eclips lamellen zijn dicht te draaien, of helemaal open voor een optimale lichtinval. Met de draaibare houten lamellen kunt u onder veel weersomstandigheden heerlijk buiten zitten. De houten western red cedar lamellen zijn zowel gemotoriseerd als manueel eenvoudig aan te sturen. De constructie is naar eigen wens te bepalen / in te kleden.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! We vertellen u graag meer..

het adres voor:

houten lamellen / red cedar

houten gevelbekleding

houten draaibare lamellen